+386 059-976-654
Stacionarna številka
info@gaal-gradnje.si
E-poštni kontakt
GAAL GRADNJE d.o.o.
Sela 1, 3254 Podčetrtek

O nas

Domov > O nas
Na kratko o nas in našem delu

ZGODOVINA GAAL GRADNJE D.O.O.

Začetki samostojnega podjetništva segajo v leto 1978, ko je Albin Leskovšek prvič registriral svojo dejavnost, Avtoprevozništvo, Albin Leskovšek s.p. Sprva se je ukvarjal pretežno s prevozništvom, kasneje je nudil storitve z gradbenimi stroji. Z leti delovanja in s povečevanjem prihodkov se je krepil tudi vozni park, prat tako se je povečevalo število zaposlenih.

Pod imenom GAAL, GRADNJE LESKOVŠEK Albin Leskovšek s.p. je družba poslovala od leta 2009 do konca leta 2014, ko se je preoblikovala v družbo z omejeno odgovornostjo z nazivom GAAL gradnje d.o.o. V podjetju smo razširili obseg delovanja tudi na širše področje znotraj Slovenije in začeli opravljati bolj zahtevne storitve z gradbenimi stroji. Sčasoma se je dejavnost opravljanja storitev z gradbenimi stroji močno razširila, vse bolj smo krepili opremljenost z gradbeno mehanizacijo, kar nam je omogočalo pridobitev vse večjega obsega naročil na področju nizkih gradenj. Podjetje smo vse bolj usmerjali v to področje delovanja in nekoliko manj v področje opravljanja storitev prevoza. Kmalu smo pričeli opravljati najzahtevnejša dela na področju storitev z gradbenimi stroji in začeli prevzemati večja naročila kot glavni izvajalec. Izvajamo sanacije plazov in usadov, izgradnje cest, pločnikov, kolesarskih stez, mostov in komunalnih vodov.

Danes je družinsko podjetje z 20 zaposlenimi eno uspešnejših podjetij na tem območju. S strokovnim in odgovornim pristopom ter izkušnjami smo postali kvaliteten in samostojen izvajalec gradbenih del na večjih in bolj zahtevnih objektih nizkih gradenj.

Hitri kontakt

GAAL GRADNJE d.o.o.
Sela 1
3254 Podčetrtek

Tel.: +386 31 349 497 (Andrej Leskovšek)
E-pošta: info@gaal-gradnje.si
© 2021 GAAL GRADNJE d.o.o. | Izdelava spletne strani MEDIALE.si
envelopephone-handsetpushpin linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram