+386 059-976-654
Stacionarna številka
info@gaal-gradnje.si
E-poštni kontakt
GAAL GRADNJE d.o.o.
Sela 1, 3254 Podčetrtek

1. Spletna stran

Lastnik in administrator spletne strani www.gaal-gradnje.si  in vseh morebitnih podstrani te spletne strani (»Spletna stran«) je družba GAAL Gradnje d.o.o., Sela 1, 3254 Podčetrtek.

Dostop in uporaba Spletne strani sta dopustna pod pogoji, ki jih določajo veljavna zakonodaja, ti Splošni pogoji uporabe spletne strani (»Splošni pogoji uporabe«) ter drugi predpisi, na katere se sklicujejo ti Splošni pogoji uporabe.

2. Vsebina Spletne strani

Prizadevamo si, da je vsebina Spletne strani posodobljena in vsebuje pravilne informacije in gradiva, vendar pa točnosti, celovitosti in ažurnosti ne zagotavljamo in k temu nismo zavezani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za škodo zaradi nedostopnosti, spremembe, pomanjkljivosti, napake ali zastarelosti informacij, objavljenih na Spletni strani. Prav tako ne zagotavljamo, da bo Spletna stran ali katerakoli vsebina na njej vedno dostopna oz. da bo dostop nemoten. Spletno stran ali njene dele lahko kadarkoli umaknemo ali spremenimo brez predhodnega opozorila.

Vsebina objavljena na Spletni strani je splošnega informativnega značaja in ne predstavlja pravnega nasveta ali druge pravne pomoči, na katero se lahko zanesete. Za uporabo informacij, ki so objavljene na naši spletni strani, ne odgovarjamo. Če Spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani in vsebine na teh spletnih strani, so takšne povezave zgolj informativne narave. Nad vsebino na teh spletnih straneh nimamo kontrole ali vpliva.

Če želite prejeti več informacij o vsebini, ki je objavljena na spletni strani, nas kontaktirajte na info@gaal-gradnje.si.

3. Pravice intelektualne lastnine

Smo imetniki vseh avtorskih pravic na vsebini, objavljeni na Spletni strani. Za zasebno uporabo lahko tiskate, kopirate ali shranite dele Spletne strani. Gradiva na Spletni strani ne smete brez našega predhodnega pisnega soglasja uporabljati v poslovne namene.

Na spletni strani, katere lastnik ste, lahko ustvarjate povezave na domačo Spletno stran na način, ki je skladen s pravom in ne škoduje našemu dobremu imenu, ugledu ali poslovanju oz. na način, da se ne okoristite z našim ugledom neupravičeno. Prepovedano je objavljanje povezav na Spletno stran, ki nakazujejo ali bi lahko nakazovale na kakršnokoli povezovanje, sodelovanje ali potrditev z naše strani, ki pa ne obstaja.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli lahko umaknemo dovoljenje za objavljanje povezav na Spletno stran in/ali brez navedbe razloga zahtevamo, da takoj umaknete kakršnokoli povezavo na Spletno stran.

4. Varstvo osebnih podatkov

Spletna stran uporablja samo nujne piškotke, ki so potrebni za prikaz spletne strani. Več o obdelavi osebnih podatkov je navedeno v Politiki zasebnosti (spodaj).

5. Spremembe Splošnih pogojev uporabe

Splošne pogoje uporabe lahko kadarkoli spremenimo. Ob obisku Spletne strani po uveljavitvi spremembe Splošnih pogojev uporabe, vas bodo zavezovali spremenjeni Splošni pogoji uporabe, zato svetujemo, da občasno preverite njihovo vsebino.

6. Pravo

Splošni pogoji uporabe se presojajo po pravu Republike Slovenije.

7. Kontakt

Za kakršnakoli vprašanja v povezavi s temi Splošnimi pogoji uporabe nas, prosimo, kontaktirajte na info@gaal-gradnje.si.

Zahvaljujemo se vam za obisk naše Spletne strani.

 

Politika zasebnosti

V družbi GAAL Gradnje d.o.o. s poslovnim naslovom na GAAL Gradnje d.o.o., Sela 1, 3254 Podčetrtek, obravnavamo varstvo vaših osebnih podatkov resno in odgovorno. Z osebnimi podatki, ki nam jih zaupate, ravnamo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter drugimi veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Za nas kot upravljavca je pomembno, da razumete, kaj počnemo z vašimi osebnimi podatki in kako skrbimo za njihovo varnost, zato priporočamo, da se seznanite z vsebino tega dokumenta. Če boste imeli v zvezi z vašo obdelavo osebnih podatkov kakršnakoli vprašanja ali zahteve, nam jih pošljite na info@gaal-gradnje.si.

Katere vaše osebne podatke obdelujemo in za kakšen namen?

Z namenom, da vam posredujemo obvestila in novice o dogodkih in spremembah zakonodaje, obdelujemo vaše ime in priimek, elektronski naslov in telefon.

Na naši spletni strani ne uporabljamo piškotkov, s katerimi bi shranjevali oz. pridobivali dostop do podatkov o vas ali o napravi, s katero dostopate do naše spletne strani.

Na kateri pravni podlagi obdelujemo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke bomo hranili, dokler ne prekličete svojega soglasja, vendar najdlje pet let po preteku koledarskega leta, v katerem ste podali svoje soglasje.

Ali bomo vaše osebne podatke razkrili tretjim osebam ali jih prenesli izven EU?

Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam.

Kakšne so vaše pravice glede obdelave osebnih podatkov?

Kadarkoli lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov, njihov popravek ali izbris, zahtevate omejitev obdelave ali ugovarjate obdelavi. Imate tudi pravico do prenosljivosti vaših osebnih podatkov. Zahtevo glede uresničevanja vaših pravic glede obdelave osebnih podatkov nam lahko pošljete na info@gaal-gradnje.si.

Svojo privolitev v obdelavo osebnih podatkov za pošiljanje obvestil in novic lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi te privolitve za obdobje pred preklicem.

Pod pogoji, ki jih določa veljavna zakonodaja, vas bomo obvestili v primeru kršitve varstva osebnih podatkov.

Vaše zahteve bomo izvršili brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru v enem mesecu po prejemu zahteve, razen če veljavni predpisi ne določajo drugače. Ob upoštevanju kompleksnosti in števila zahtev se lahko ta rok podaljša za največ dva meseca. O vsakem takšnem podaljšanju vas bomo obvestili v enem mesecu po prejemu zahteve skupaj z razlogi za zamudo.

Če menite, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu z veljavno zakonodajo, lahko pri Informacijskem pooblaščencu vložite pritožbo na elektronski naslov gp.ip@ip-rs.si oz. po navadni pošti na naslov Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana.

 Hitri kontakt

GAAL GRADNJE d.o.o.
Sela 1
3254 Podčetrtek

Tel.: +386 31 349 497 (Andrej Leskovšek)
E-pošta: info@gaal-gradnje.si
© 2021 GAAL GRADNJE d.o.o. | Izdelava spletne strani MEDIALE.si
envelopephone-handsetpushpin linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram